Over PinWinkel

Pinautomaat

Bij PinWinkel vindt u alle accesoires voor uw pinautomaat van officiële merken waardoor de kwaliteit wordt gewaardborgd maar ook de toepassing van de accessoires altijd naadloos verloopt. Wij helpen u met onze producten zodat uw klanten sneller en makkelijker kunnen betalen.

Gemak
Bij PinWinkel kunt u heel gemakkelijk de producten kiezen die u nodig heeft voor uw winkel. U kunt ze gemakkelijk aanpassen aan uw wensen en behoeftes om tot een zo goed mogelijke betaaloplossing voor uw winkel te komen.

Snelheid
De meeste van onze producten kunnen binnen 24 uur geleverd worden, mits op voorraad en voor 14:00 besteld. Dit zorgt er voor dat wanneer je vandaag bestelt, je morgen je producten al in huis kunt hebben.

Kwaliteit
Ons assortiment is erg breed maar wel gericht op kwaliteit. Dat betekent dat we alleen samenwerken met partners die hoogwaardige producten kunnen leveren. Mocht het toch voorkomen dat u ergens niet geheel tevreden over bent en u wilt uw product(en) retourneren? Dat kan! Binnen 14 dagen kunt u uw producten terug sturen volgens onze retourprocedure.

Veilig betalen
Door samen te werken met de betrouwbare betalingsverwerker Buckaroo kunt u veilig betalen doormiddel van iDeal.

Cyber & Mason Exploitatie

PinWinkel is een handelsnaam van:
Cyber & Mason Exploitatie B.V

KvK:  34288768
BTW:  NL 8187.77.448.B02

Algemene voorwaarden