Retourzending

Reden voor retourneren?
Wij van PinWinkel vinden het erg belangrijk dat u 100% tevreden bent met de producten die u van ons ontvang. Mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn met een van onze producten dan kunt u binnen 14 kalenderdagen contact met ons opnemen om deze producten aan ons terug te retourneren.

Termijn waarin geretourneerd mag worden?
Om uw producten terug te sturen kunt u binnen 14 dagen aan ons aangeven dat u de producten wilt retourneren. Vervolgens heeft u nog 14 dagen om de producten aan ons retour te sturen. 

Proces van teruggave
Nadat wij de producten hebben ontvangen krijgt u binnen 24 uur een bevestiging van ontvangst en een melding of alles in goede orde is ontvangen. Mocht u geen bericht van ons hebben vernomen, dan kan het zijn dat het geretourneerde product niet goed is doorgekomen. Neem dan contact met ons op via 088 020 98 10. Wanneer de producten in goede orde ontvangen zijn, wordt eventueel betaalde bedrag gecrediteerd binnen 7 werkdagen.

Het retourneringsproces doorloopt de volgende stappen:
U laat binnen de bedenktijd van 14 kalenderdagen aan Pinwinkel.nl weten dat u uw bestelling wilt retourneren.

  1. U verzendt het product veilig en in de originele verpakking, in combinatie met de gekregen factuur, naar de Groen van Prinstererlaan 41, 3818 JN in Amersfoort. 
  2. Wanneer wij het product in goede orde* hebben ontvangen, dan storten wij het volledige aankoopbedrag (inclusief verzendkosten), binnen 7 werkdagen, terug op uw rekening. De kosten voor het retourneren vallen geheel onder uw verantwoordelijkheid.
  3. Wanneer u een verkeerd product heeft ontvangen of een ander type nodig heeft, dan verzorgen wij een omruilregeling kosteloos met onze koerier.

* Zonder beschadiging en in originele staat

Onze retourvoorwaarden zijn gelijk aan de wetgeving 'koop of afstand'. Lees hier meer over de laatste wijzigingen van de Europese Richtlijnen Consumentenrecht. 

Zijn er onduidelijkheden? Dan kunt altijd contact met ons opnemen via de contactpagina.