Levering

Levertijden

Uiteraard moeten de door u bestelde producten zo snel mogelijk en op de juiste tijd bij u geleverd worden. Daarom bieden we verschillende opties om uw bestelling af te laten leveren. Hierin maken we een onderscheid in het 'normale tarief' en het 'alternatieve tarief'.

Normale tarief
Twee werkdagen levering: De meeste van onze producten worden binnen twee werkdagen bij u afgeleverd. Dit betekend dat wanneer u ook besteld de bestelling altijd binnen twee werkdagen bij u aangeboden wordt. Mocht dit vanuit ons anders zijn ontvangt u hier zo spoedig mogelijk bericht over.

Alternatief tarief
24 uurs spoedlevering: Wanneer er spoed geboden is bij het leveren van de bestelling kan u de keuze maken om gebruik te maken van de '24uurs spoedlevering'. Wanneer u voor 14:00 uur op een werkdag uw bestelling geplaatst heeft wordt deze binnen 24 uur bij u aangeboden. Mocht dit vanuit ons anders zijn ontvangt u hier zo spoedig mogelijk bericht over.

Tijdvak levering: Bent u maar beperkt bechikbaar om de bestelling in ontvangst te nemen? Het is mogelijk om een bestelling in twee werkdagen binnen een bepaald tijdvak te laten leveren zodat u zeker weet dat u de bezorger niet misloopt. Mocht dit vanuit ons anders zijn ontvangt u hier zo spoedig mogelijk bericht over:

  • Ochtendtijdvak (08:00 - 13:00 uur)
  • Middagtijdvak (13:00 - 18:00 uur)

Zaterdag levering: Het is ook mogelijk om uw bestelling op een zaterdag te laten afleveren. Belangrijk hierbij is dat de bestelling tenminste op de vrijdag voor 14:00 vóór de afleverdag is geplaatst. Mocht dit vanuit ons anders zijn ontvangt u hier zo spoedig mogelijk bericht over.

Zie 'Verzend en retourneringskosten' voor een overzicht van de verzendkosten.

Ophalen in plaats van verzenden
Het is mogelijk om de bestelde producten op te komen halen bij ons hoofdkantoor. U kunt de bestelde producten komen ophalen op de Groen van Prinstererlaan 41 in Amersfoort. Wanneer u hier gebruik van wilt maken moet u wel van te voren contact met ons opnemen om een afspraak te maken.

Verzendkosten

  • Normaal tarief: de kosten van een levering binnen het normale tarief bedragen €6,95
  • Alternatief tarief: de kosten van een levering binnen het alternatieve tarief bedragen €11,95
  • Gratis: er worden geen verzendkosten gerekend wanneer de bestelling meer dan €150,- bedraagt

U kunt de bestelling natuurlijk ook GRATIS komen ophalen bij onze vestiging in Amersfoort.

Mocht u een specifiek verzoek hebben betreffende de levering kan u altijd contact met ons opnemen om te overleggen welke mogelijkheden er zijn.

Uitzonderingen

Op 25/26 december en op 1 januari is Pinwinkel gesloten en worden er geen bestellingen verstuurd. Deze dagen gelden dus niet als werkdag zoals hierboven benoemd.

Retourneringskosten

Het versturen van de product bij retournering betreft op eigen kosten. Dit kan ook door onze koerier opgehaald worden voor €6,95. De procedure over het retourneren vindt u hier terug.