Filteren
Huidige filters
  1. Geschikt voor Vx570 (Swivel)
Selectie verfijnen
Merk
  1. Verifone 1 product
Geschikt voor

Pinrollen

Pinrollen

Pinrollen voor uw pinautomaat nodig? Hier vindt u alle pinrollen voor elk type pinautomaat. U vindt hier pinrollen van merken zoals Verifone, CCV, Castles, Rabo Pinbox, Atos Wordline, Banksys, Ingenico, Paqar, Sepay. Staat uw merk er niet tussen? Op basis van de afmetingen van de pinrol kunt u vaak wel de juiste pinrol terugvinden. Neemt u gerust contact op wanneer u uw automaat en/of formaat er niet tussen ziet staan.

Filter  
  1. Geschikt voor Vx570 (Swivel)
Alles wissen
Merk  
Geschikt voor  

1 product

Vx570 pinrollen

27,-
  • Afmetingen: 57x47x12 mm
  • Duurzaam geproduceerd

1 product

Heeft u een pinautomaat met een ingebouwde bonnenprinter of heeft u juist een externe bonnenprinter? Dan heeft u voldoende pinrollen nodig om alle pintransacties voor uw klanten op een bon uit te printen. Bij Pinwinkel vindt u pinrollen voor pinautomaten van het merk Verifone, CCV, Castles, Rabo PinBox, Atos Wordline, Banksys, Ingenico, Paqar, Sepay. 

Alle pinrollen zijn gemaakt van thermisch papier. Dat betekent dat er bij het printen geen inkt te pas komt maar dat doormiddel van warmte het papier verkleurt en er dus geprint kan worden. Wanneer de bon niet meer goed geprint wordt kan het zo zijn dat de printmodule niet meer goed is. Voor de Verifone pinautomaten hebben we daarom printerkleppen beschikbaar. Zie de categorie Onderdelen voor meer informatie.