PinDirect Pinautomaat - Verifone Vx520

Op voorraad
499,-
Excl. BTW
  • Vaste pinautomaat
  • Geschikt voor contactloos betalen

Heeft u niet zoveel Pintransacties per maand maar wilt u uw klanten wel het gemak van pinnen aanbieden? Dan is de Vx520 de juiste Pinautomaat voor u. Dankzij de nieuwste NFC technologie bent u met deze automaat klaar voor de toekomst en is contactloos betalen direct mogelijk.

De Verifone Vx520 is een Pinautomaat van PinDirect van hoge kwaliteit voor een voordelige prijs. Een perfecte oplossing als u uw klanten betaalbaar wil laten pinnen. U typt het bedrag in en draait de automaat om naar de klant zodat hij de transactie kan voltooien. De Pinpad werkt zowel via internet als via een analoge telefoonlijn en neemt weinig ruimte in beslag op uw balie.

Snelheid

Binnen enkele seconden is de pintransactie voltooid. De nieuwe NFC technologie maakt contactloos betalen mogelijk om nog sneller te betalen.

PinDirect

De pinautomaat wordt geleverd door PinDirect, de aanbieder van totaaloplossing voor betalen binnen het MKB. Het aanschaffen van een pinautomaat is de eerste stap richting het mogelijk maken van pinnen binnen uw onderneming. Om de pinautomaat te activeren moet deze namelijk aan het betalingsverkeer aangesloten worden.

Na aanschaf van de pinautomaat en bijbehorende onderdelen zal u van ons een aansluitdossier ontvangen om zo uw klanten te laten pinnen binnen uw onderneming!

Service

De automaat wordt door PinDirect Plug & Play geleverd. Dit betekent dat alles al geïnstalleerd is en dat u de pinautomaat alleen nog maar aan hoeft te zetten. Direct na levering kunt u al beginnen met pinnen.

Vragen?

Neem contact met ons op via 088 020 98 10, wij helpen u graag verder bij het verkrijgen van een pinautomaat.

Merk Verifone
Geschikt voor Vx520
Schrijf je eigen review voor: PinDirect Pinautomaat - Verifone Vx520

Dit vindt u vast ook leuk!