PinDirect Pinautomaat - Verifone Vx520 + Vx820

Op voorraad
675,-
Excl. BTW
  • Vaste pinautomaat
  • Geschikt voor contactloos betalen

Eenvoudig betalen met de Verifone Vx520 + Vx820. Deze nieuwe pinautomaat bevat een Full Color Touchscreen, voor nog meer gebruiksgemak voor zowel u als de klant. Dankzij de NFC technologie kan met de Vx520 + Vx820 contactloos worden betaald. Met deze pinautomaat bent u klaar voor de toekomst! 

De Verifone Vx520 + Vx820 is een erg gebruiksvriendelijke pinautomaat. De automaat bevat een pinterminal voor u en een aparte pinpad voor de klant. Ideaal wanneer er, bijvoorbeeld door een hoge balie, veel ruimte tussen u en de klant zit. Deze pinautomaat kan aan diverse kassasystemen worden gekoppeld, voor nog meer gebruiksgemak.

Snelheid

Dankzij de kassakoppeling gaat het pinproces nog sneller. U typt het bedrag in op de kassa en de klant kan beginnen met pinnen. Hierdoor duurt het slechts enkele seconden om een pintransactie te voltooien. In combinatie met het contactloos betalen werkt het afronden van een betaling zelfs nog sneller!

PinDirect

De pinautomaat wordt geleverd door PinDirect, de aanbieder van totaaloplossing voor betalen binnen het MKB. Het aanschaffen van een pinautomaat is de eerste stap richting het mogelijk maken van pinnen binnen uw onderneming. Om de pinautomaat te activeren moet deze namelijk aan het betalingsverkeer aangesloten worden.

Na aanschaf van de pinautomaat en bijbehorende onderdelen zal u van ons een aansluitdossier ontvangen om zo uw klanten te laten pinnen binnen uw onderneming!

Service

De automaat wordt door PinDirect Plug & Play geleverd. Dit betekent dat alles al geïnstalleerd is en dat u de pinautomaat alleen nog maar aan hoeft te zetten. Direct na levering kunt u al beginnen met pinnen.

Vragen?

Neem contact met ons op via 088 020 98 10, wij helpen u graag verder bij het verkrijgen van een pinautomaat.

Merk Verifone
Geschikt voor Vx520 + Vx820
Schrijf je eigen review voor: PinDirect Pinautomaat - Verifone Vx520 + Vx820

Dit vindt u vast ook leuk!