PinDirect Pinautomaat V400M

Niet op voorraad
749,-
Excl. BTW
  • Mobiele pinautomaat
  • Geschikt voor contactloos betalen

Met deze mobiele 4G/ WiFi pinautomaat kunt u uw klanten altijd en overal veilig en snel laten pinnen. De Verifone V400M pinautomaat maakt gebruik van een handig Full Color Touchscreen. Dankzij de nieuwste NFC technologie is deze automaat klaar voor de toekomst met contactloos betalen. Pinnen was nog nooit zo eenvoudig!

Of u nou veel onderweg bent of vaak op beurzen en evenementen staat, met deze mobiele Verifone V400M pinautomaat bent u flexibel en kunt u uw klanten altijd en overal laten pinnen. Na aflevering hoeft u enkel de pinautomaat aan te zetten en kunt u direct starten met pinnen. De pinautomaat beschikt over een handig Full Color Touchscreen, voor nog meer gebruiksgemak tijdens het pinnen.

De Verifone V400M is een mobiele pinterminal van hoge kwaliteit, die bovendien erg veilig in gebruik is. Met behulp van deze mobiele terminal kunt u uw klanten altijd en overal laten pinnen. De betaalautomaat kan gebruikt worden op het 4G netwerk van KPN, waarmee u gegarandeerd het beste bereik in heel Nederland heeft. 

Snelheid

Binnen enkele seconden is de pintransactie voltooid. De nieuwe NFC technologie maakt contactloos betalen mogelijk om nog sneller te betalen.

PinDirect

De pinautomaat wordt geleverd door PinDirect, de aanbieder van totaaloplossing voor betalen binnen het MKB. Het aanschaffen van een pinautomaat is de eerste stap richting het mogelijk maken van pinnen binnen uw onderneming. Om de pinautomaat te activeren moet deze namelijk aan het betalingsverkeer aangesloten worden.

Na aanschaf van de pinautomaat en bijbehorende onderdelen zal u van ons een aansluitdossier ontvangen om zo uw klanten te laten pinnen binnen uw onderneming!

Service

De automaat wordt door PinDirect Plug & Play geleverd. Dit betekent dat alles al geïnstalleerd is en dat u de pinautomaat alleen nog maar aan hoeft te zetten. Direct na levering kunt u al beginnen met pinnen.

Vragen?

Neem contact met ons op via 088 020 98 10, wij helpen u graag verder bij het verkrijgen van een pinautomaat.

Merk Verifone
Geschikt voor V400M
Schrijf je eigen review voor: PinDirect Pinautomaat V400M

Dit vindt u vast ook leuk!