Binnen 24 uur leverbaar,
de snelste Pinwinkel van Nederland.

snel,simpel en vertrouwd

Olivetti ECR 8200 S

Schrijf een review over dit product

Levertijd: 3-5 werkdagen

€ 349,00

OF

Olivetti ECR 8200 S

Snel Overzicht

De Olivetti ECR 8200 S Kassa is de crème de la crème onder de numerieke kassa's. Dit kassasysteem is ideaal voor  de ondernemer die met niets minder genoegen neemt dan een kwalitatief hoogwaardige kassa. De Olivetti ECR 8200 S heeft vele extra functionaliteiten waardoor de kassa uitstekend geschikt is voor ondernemers die het maximale uit hun kassa willen halen.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Olivetti ECR 8220-s

Olivetti ECR 8220-s

€ 365,00

     

Olivetti ECR 8200 S Kassa

De Olivetti ECR 8200 S is uitstekend geschikt om de betalingen van uw klanten te verwerken. De kassa is voornamelijk voor in de Retail maar kan ook uitstekend worden gebruikt in de horeca.

Gemak

Deze kasregister kan worden aangesloten op de pc voor gemakkelijke programmering. De kassa kan ook gemakkelijk worden gekoppeld aan een extern barcode systeem voor gemakkelijke en snelle registratie van alle producten.

Design

De kassa heeft een echte Italiaanse look door zijn mooie rondingen en zijn simpele VFD display. Verder is de Olivetti ECR 8200 S uitgerust met een professional  keyboard met afgesloten geldlade.

Functionaliteiten

Doormiddel van een elektronisch archief kunt u tot 13.000 regels voor de volledige transactie geschiedenis opvragen. Ook kan de Olivetti kassa worden gekoppeld aan een PC en een externe barcode reader voor een snelle en gemakkelijke registratie.


Gewicht 1
Levertijd 3-5 werkdagen
Extra informatie Nee

Schrijf uw Eigen Recensie

Olivetti ECR 8200 S

Zij gingen u al voor