Binnen 24 uur leverbaar,
de snelste Pinwinkel van Nederland.

snel,simpel en vertrouwd

Over Pinwinkel

Over Pinwinkel

Pinwinkel is in het leven geroepen om ondernemers de mogelijkheid te bieden online betaaloplossingen te kopen. Bij Pinwinkel verkopen we Pinautomaten, kassasystemen, valsgelddetectors, geldsorteermachines en natuurlijk alle bijbehorende accessoires.

 

Gemak

Bij Pinwinkel kunt u heel gemakkelijk de producten kiezen die u nodig heeft voor uw winkel. U kunt ze gemakkelijk aanpassen aan uw wensen en behoeftes om tot een zo goed mogelijke betaaloplossing voor uw winkel te komen.

Snelheid

De meeste van onze producten kunnen binnen 24 uur geleverd worden, mits op voorraad en voor 14:30 besteld. Dit zorgt er voor dat wanneer je vandaag bestelt, je morgen je producten al in huis kunt hebben.

De Kwaliteit van Pinwinkel

Ons assortiment is erg breed maar wel gericht op kwaliteit. Dat betekent dat we alleen samenwerken met partners die hoogwaardige producten kunnen leveren. Mocht het toch voorkomen dat u ergens niet geheel tevreden over bent en u wilt uw product(en) retourneren? Dat kan! Binnen 14 dagen kunt u uw producten terug sturen volgens onze retourprocedure.

Veilig betalen

Door samen te werken met de betrouwbare betalingsverwerker Sisow kunt u veilig betalen doormiddel van Paypal of door overboeking van uw bank.

Cyber & Mason Acquisitie

 

Pinwinkel is een handelsnaam van:

 

 Cyber & Mason Acquisitie

 

 KvK:  08122672

 

 BTW:  NL 8137.95.801.B01

 

 Algemene voorwaarden

Zij gingen u al voor